MOSSELEN IN DEN BEIAARD : NJAMMIE

Voor een kommetje mosselen lekker en fijn moet je in Leuven in Den Beiaard zijn!

Vandaag had ik zin in mosselen, lekkere mosselen. Normaal gezien ga ik die altijd in Vilvoorde in de Franklin eten maar op vrijdag is het Leuven marktdag en dan kan je me daar wel eens tegen het lijf lopen. Vorige week vrijdag was ik er in een restaurant bekend voor de mosselen, ook al gaan eten maar ondanks dat ze groot waren, waren ze veel te flauw en hadden ze me niet echt bekoord. Ik had nochtans eerst enkele recensies gelezen en die vertelden me dat je in dat restaurant de beste mosselen van Leuven kon eten. Niet dus, ik heb ze vandaag in Den Beiaard geprobeerd en ze waren zeer lekker, helemaal niet flauw en ze hebben me goed gesmaakt. Ze hadden me zo goed gesmaakt dat ik tegen David, de eigenaar zei dat ik er zeker over ging schrijven. Omdat ik vergeten was om een foto te maken van die lekkere mosselen vroeg ik hem of hij mee op de foto wou.

Ik stuurde de foto naar mijn vriendinnen en schreef erbij dat de mosselen njammie waren. Hun eerste reactie was "En niet alleen de mosselen!"  Sorry dames, David is al bezet, hij heeft een vriendin.

David ik kom zeker terug, voor de mosselen hé!

Het was weer een leuke, gezellige dag. Ik was een goede vriendin van me tegen het lijf gelopen en samen hebben we dan verder de markt gedaan. Mijn zus en schoonbroer die elke vrijdag meegaan hebben ons gevonden bij de Luc waar ik een witte gilet kocht. Daarna hebben we nog even dag gezegd bij Machteld waar ik die rode bloes zag die zo perfect bij mijn rode oorbellen paste. En bij Cindy heb ik me laten verleiden door een geruite broek. Ik zou nooit een geruite broek durven kopen maar mijn vriendin had ze eerst gepast en die was zo prachtig dat ik het toch gedurfd heb. De centjes voor mijn verjaardag zijn goed van pas gekomen.

Van mosselen eten word je niet dik, maar de frietjes en de mosselsaus dat is iets anders. Vroeger at ik enkel de mosselen en kwam ik niet aan de frietjes en de saus omdat ik aan mijn lijn dacht. Nu denk ik ook nog veel aan mijn lijn, vooral dat denken dan maar de frietjes laat ik niet meer staan en dan maar zeuren over dikker worden. Ja ik heb vandaag dus gezondigd maar het moest maar zo lekker niet zijn en de mosselen proefden duidelijk naar MEER.







Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN