LA MAMA IN DE PICTURE


Naar zondagse gewoonte zijn we ons moeder gaan bezoeken. Alhoewel het vandaag autovrije zondag was in Leuven en er veel te doen was, zijn we met haar bij Bistro Bo Bonne naast de home iets gaan drinken en een ijsje gaan eten. Hoe graag we ook naar Leuven hadden gegaan met haar lukt dat niet meer. Ze kan niet ver meer stappen en we moeten dan de rolstoel gebruiken. Maar op een autovrije zondag vraag ik me af hoe we met haar in het centrum zouden kunnen geraken? Op een gewone dag is dat al moeilijk.

Ons mama wordt met ouder worden nog een echt fotomodel. Ik vroeg haar even te poseren voor een mooie foto en dat deed ze precies alsof ze niets anders gedaan had. Nochtans is niet alles wat je ziet ook wat het is. Op de foto staat ze zeer kloek maar ze gaat wel heel hard achteruit.
Dat kleine wandelingetje wordt haar te veel en ze viel bij haar ijsje in slaap. We zouden nog zo veel leuke dingen met haar willen doen maar de mogelijkheden worden beperkter. We passen ons aan en doen wat nog wel kan. En poseren voor de foto kan ze voorlopig dus nog als de beste.




FAMILY where life begins & LOVE never ends!




Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN