RUST ZACHT FERNAND



Onverwachts en veel te vroeg is een bijzonder man heengegaan. De Fernand, ik ken hem al heel mijn leven. Hij woonde aan de overkant van de straat en hij is net zoals ik opgegroeid in de wijk. Hij is van de generatie van mijn zus en broer en is met iemand uit dezelfde straat getrouwd. Ondanks ik nog een kind was herinner ik me zijn huwelijksdag nog heel goed want ik heb toen heel de tijd met mijn zus haar trouwkleed rondgelopen omdat ik ook ging trouwen.

Ik ga hem zeer zeker missen want iedere keer wanneer ik naar de wijk reed dan zag ik hem meestal aan zijn deur zitten. Je mocht er alles aan vragen want hij was van alle markten thuis. Hij was ook iemand die het hart op de tong had en klonk het niet dan botste het maar, een eigenschap die ik enorm apprecieer. Iedereen kende hem en hij kende iedereen. Een figuur waarvan er maar weinig rondlopen en waarvan men toevallig een reportage had gemaakt aan de vijvers van Bellefroid, zijn achtertuin, die zoveel voor hem betekenden. 

Om hem te eren deel ik de link van deze reportage waar je hem ziet in zijn pure zelf.

Fernand, goede reis, de groeten aan iedereen uit de buurt die in ons hart zit en die we net als jou nooit zullen vergeten. Rust zacht.

https://www.facebook.com/1784808506/videos/10214767686144143

Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN