PERSONAL COACH SVETLANA


Op de fitness is één van de personal coaches, Svetlana Bolshakova, voormalig hink-stap-springster en verspringster. Een mooie, zeer toffe en sympathieke dame. Ik herinner mij nog dat ze op het EK in Barcelona een bronzen medaille won in het verspringen (14,55m) en daarmee ook het Belgische record verbrak. Zij kreeg dat jaar ook de Gouden Spike, de trofee voor de beste Belgische atlete van het jaar.

Ik vond haar een prachtige vrouw en dat is ze nog steeds. Ik was dus aangenaam verrast toen ik haar twee jaar geleden voor de eerste keer op de fitness live ontmoette. Gisterenavond informeerde ze naar mijn boek en vroeg ze of ik al een uitgever gevonden had. Ik vertelde haar dat het langer duurde dan verwacht. En toen zei ze dat het inderdaad een lang proces is want dat zij in 2012 ook een boek geschreven had. Ik was helemaal verrast. “Wat, heb jij ook een boek geschreven? En Waarover gaat het…?” Mijn interesse was helemaal gewekt. Ze gaf me haar boek dat ik deze week met heel veel plezier en liefde zal lezen. Wat een mooi gebaar.
Ik zal er binnenkort zeker iets over schrijven want deel I begint met een zeer wijze quote:

Draag je littekens met trots, het zijn getuigenissen dat je veldslagen heb overleefd.


En toeval of niet maar haar boek werd uitgegeven door uitgeverij "Vrijdag", de eerste waar ik mijn manuscript naartoe gestuurd heb!

Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN