GEEN AVONDMARKT IN ZAVENTEM

In een normale wereld zonder corona was het vandaag avondmarkt in Zaventem geweest. Vorig jaar hebben we nog staan dansen op straat en na sluiting verder gefeest in Bar Marcel. Een avond om nooit meer te vergeten. Jullie kunnen mijn blog van die avond op onderstaande link terugvinden.

https://filieke.blogspot.com/2019/09/avondmarkt-in-zaventem.html

Maar het is niet omdat er geen avondmarkt is dat we niet naar Bar Marcel kunnen en dat we thuis zielig hoeven te wezen. Dus zijn we daar na onze dagelijkse wandeling iets gaan drinken. Rustig zonder te dansen want dat mag niet meer en op veilige afstand van de andere tafels. Wat een groot verschil met vorig jaar. Toen was het kot te klein om iedereen binnen te laten.

Momenteel leven we anders en passen we ons aan de omstandigheden aan. Maar dat betekent niet dat we ons moeten opsluiten en ons afzonderen van de rest van de wereld. We kunnen nog op restaurant en op café om de horeca te steunen. En vandaag heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de coronawaardebon van de gemeente Zaventem om de lokale kleine zelfstandige te steunen. 
Ik heb gekozen voor een heerlijke moctail Mojito met aartbeien en bij deze wens ik dan ook de gemeente te bedanken voor deze mooie gift aan elke inwoner. Daar toosten we op!

Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN