ZOVEEL LIEFDE



Zeg nooit nooit!

Neen, hier komen geen huisdieren binnen en zeker geen katten.
Ik hoor het me nog op een strenge manier zoals enkel een schooljuf dat kan, zeggen. Ik was er toen echt van overtuigd dat hier in dit huis nooit met de nadruk op 'nooit', honden of katten zouden komen. "Later als je groot bent en je je eigen huis hebt, kan je huisdieren nemen zoveel je maar wilt." zei ik tegen mijn zoon iedere keer hij ernaar vroeg. En toen... toen kwam Juliette, onverwachts als de zon in de nacht. Ze bracht me 3 kleine schattige kittens en ik was direct verkocht. 


Ze hebben mijn leven enorm veranderd want ik heb er 11 weken voor gezorgd en heel mijn huis en tuin aangepast. Maar ik hoef jullie dit niet te vertellen want weken lang kregen jullie het ene verhaal na het andere te horen over Juliette en Co. Ondertussen hebben Kiki en Ji-Ji een mooi gezinnetje gevonden waar ze met liefde worden verzorgd en is Marcelle Belle hier in huis gebleven. Ja in huis!

Ze zet als een echte diva het huis al 4 weken op stelten en sommige van mijn principes sneuvelen omdat ze toch zo schattig is en me ontzettend veel liefde geeft. Ik wist niet dat je zoveel liefde van kat kon krijgen. 




Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN