SOMS WETEN WE NIET MEER WAT WE WILLEN


Het geheim van veranderen is : stop met vechten tegen wat je niet meer wilt en richt al je energie op wat je wel wilt.

Ik werd zopas weer getriggerd door bovenstaande tekst op Facebook. Toevallig bijna de titel van mijn eerste column. Je ziet deze quote heel vaak in verschillende vormen verschijnen. En ik kan het persoonlijk uit eigen ervaring beamen dat het geen blaasjes zijn. Het is inderdaad zeer belangrijk je aandacht te richten op wat je wilt. Maar soms weet je niet meer wat je wilt en weet je enkel nog wat je niet wilt.

Ik heb een hele tijd niet geweten wat ik wou. Ja, ik wou vooral geen pijn meer voelen en terug gelukkig zijn maar hoe? Ik kon een heel lijstje maken van de dingen die ik echt niet meer wou. Maar vroeg me niet wat ik graag wou want dat wist ik niet.

Zoals jullie weten werd het boek 'Je wordt wat je denkt' van Inge Rock mijn eerste ommekeer. Dat boek leerde mij het leven vooral langs de positieve kant te bekijken en me niet meer zo te focussen op het negatieve. Toen ik de kans kreeg om Inge persoonlijk te ontmoeten tijdens een sessie bij haar in Hasselt, was ik zo blij als een klein kind. Ik was ervan overtuig dat er een einde zou komen aan al mijn ellende nu ik deze dame, de dame van Rock Your Live, in levende lijve zou ontmoeten. Het was een leuke sessie met allemaal gelijkgestemde zielen...

Ik voel op dit ogenblik zo'n enorme boost om te schrijven, dat ik het vervolg van dit verhaal verder schrijf in 'Leef nu en geniet II'. Soms heb je zo van die dagen dat je begint te schrijven en de inspiratie blijft maar stromen. Ben je benieuwd naar het vervolg mijn verhaal? 




Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN