UIT ONVERWACHTE HOEK



Vandaag was het geen vrijdag zoals andere vrijdagen. Normaal maak ik er een leuk dagje Leuven van maar wanneer de restaurants en café's gesloten zijn, vind ik het al stukken minder gezellig. Dus heb ik er een dagje life coaching van gemaakt. Ik heb de ganse dag met mijn hoofd in mijn cursus gezeten en deze avond tijdens de wandeling heb ik enkele technieken uitgeoefend op mijn wandelmaatje dat een perfect proefkonijn was. 
Ik ben net klaar met mijn huistaak waaraan ik toch 3 uur gewerkt heb zonder al het voorbereidend werk.
Soms heb ik het gevoel dat het allemaal te veel aan het worden is en dat ik wat gas moet terugnemen. Door die schouder slaap ik slechter en dat begin ik toch te voelen. Ik heb het schrijven aan mijn tweede boek even op een laag pitje gezet.

Maar vandaag kreeg ik een leuk telefoontje van een oude kennis. Jullie weten dat ik graag mijn boek zou willen promoten op de radio bij De Madammen. Die kennis heeft vandaag mijn boek afgegeven aan de producer van De Madammen. Soms komt er hulp uit onverwachte hoek, zeker omdat het op vraag was van een vroeger liefje dat mijn boek gelezen had. Dus duimen maar en wie weet...

Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN