TWIJFELEN



Het leven kan zo eenvoudig zijn en soms maken we het onszelf zo moeilijk. Als er nu iets is waar ik een hekel aan heb dan is het aan twijfelen. En ik kan daar soms zoveel last van hebben. Welke frigo? Welke oven? En er is zoveel keuze en er zijn zoveel systemen. Ik heb de laatste dagen heel veel gelezen over al de verschillende soorten koelsystemen, over NoFrost, over reiniging via pyrolyse, katalyse, hydrolyse...

Men moet bijna gestudeerd hebben om het allemaal te begrijpen bij wijze van spreken. En wanneer je dan de knoop doorhakt, is net dat type niet meer leverbaar. Maar nu is het gedaan met twijfelen. Ik heb gekozen en ik verander niet meer van gedacht. 2020, het jaar waarbij bijna al mijn apparaten de geest lieten. Koelkast, diepvries, wasmachine, droogkast, oven, stofzuiger en koffieapparaat. Een jaar waar ik heel veel keuzes heb moeten maken. En wanneer ik moet kiezen kan ik heel hard beginnen te twijfelen. 

Ons mama die ging vroeger nooit graag mee met mij winkelen want daar werd ze zot van. Ik liep met haar heel Leuven rond om tenslotte terug in de eerste winkel te eindigen waar ik iets gezien had maar twijfelde. Dat twijfelen ontstaat door te denken dat ik misschien door impulsief te kopen, iets vele beter mis. Soms omzeil ik de twijfel gewoon door beide dingen te kopen. Maar ja bij een oven gaat dat natuurlijk niet. En nu moet ik mijn dampkap nog vervangen en daar heb ik helemaal geen verstand van. Dus dat wordt weer veel lezen, vergelijken en twijfelen. 


Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN