LET IT RAIN

Heel de ochtend ben ik bezig geweest met het opmeten van mijn keuken en het zoeken naar de juiste koelkast die erin zou kunnen passen. Ik ben verliefd op de muntgroene Smeg maar hij is het toch niet geworden want ik heb voor de meest praktische oplossing gekozen. Wanneer ik moet kiezen tussen schoonheid en comfort dan kies ik steeds het tweede.  Ik heb ook mijn klusser de klus gevonden die mijn keukenkast kan ombouwen en op de plaats waar de koelkast stond een oven kan inbouwen. Een goede klusjesman is toch een goed gerief in huis hoor. Want zo heb ik gisteren heel de avond zitten te knoeien met de tijdsklok van mijn lichten die door de stroomonderbreking niet meer werkte. 

Deze avond ben ik op mijn eentje iets gaan drinken. Ik was onderweg naar mijn wandelvriendin toen het plots begon te regenen. Ik moest spontaan aan eergisteren denken toen we als twee waterkiekens thuiskwamen en ik dacht ze gaan me niet meer liggen hebben dus ging ik schuilen in Bar Marcel.

Daar ik nog een cadeautje moest kopen, kwam dit perfect uit want ze verkopen daar de chocolade van Aubrion en ook lekkere bubbels en wijntjes die je niet overal in de winkels vindt. En Leen die kan zo mooi inpakken. Dus terwijl het buiten regende, maakt ik van de nood een deugd en genoot ik van een lekkere Virgin Strawberry Mojito terwijl Leen mijn cadeautje mooi inpakte.

Let it rain, let it rain, let it rain!

Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN