TERUGBLIK


Beetje wildere look omwille van de regen


Vandaag ben ik drie maanden aan het bloggen met andere woorden dit is mijn 93ste post.
Mijn blog werd meer dan 8000 keer bezocht wat ik een schitterend resultaat vind. De bedoeling van deze blog was en is nog steeds mensen te kunnen inspireren om meer te genieten door zelf een voorbeeld te zijn maar ook mezelf als schrijfster te introduceren en een beetje reclame voor mezelf te maken. Ik heb nog geen antwoord gekregen van een uitgever maar ik heb gelezen dat het een tijdje kan duren. 

Geduld is een schone deugd.

Maar door te schrijven heb ik mezelf nog beter leren kennen met al mijn talenten en gebreken en heb ik ook enkele dingen anders aangepakt. Ik heb in augustus een dipje gehad. Ik dacht eens alles verwerkt, ben ik de gelukkigste vrouw van heel de wereld en kan er niets mij nog doen wankelen. Was dit even een grote misvatting. Ik heb mijn eigen raad moeten opvolgen en mijn notities erbij moeten nemen om weer positief in mijn schoenen te kunnen staan.

Het leven is als een rollercoaster met hoogtes en laagtes en het gaat erom die laagtes zonder kleerscheuren te kunnen overbruggen. En soms lukt dat en soms niet. En vallen is niet erg, zolang we maar niet te lang blijven liggen want dan wordt het ongezond.

Het leven is niet wachten tot de storm gaat liggen, maar leren dansen in de regen.


En van regen gesproken ik ben net terug van de avondbraderie in Sterrebeek en die was zeer nat maar ook super gezellig. Ik heb weer een nieuwe zaak ontdekt Brasserie 't Spieke. En hadden mijn vriendinnen de knoop niet doorgehakt om toch te gaan, was ik thuis gebleven omwille van de regen. Dus beste vrienden bedankt om me mee te vragen.

Echte rijkdom dat zijn geen bezittingen maar je familie en je vrienden. En ik ben niet enkel gezegend met familie en leuke vrienden maar ook met toffe collega’s en trouwe volgers die de moeite doen om elke dag mijn blog te lezen.


DANKJEWEL




Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN