TRANSPORTBAKGEWENNING



Ik herinner me nog toen mijn zoon klein was dat het me toen niet lukte om een film uit te kijken. Nu bijna twintig jaar later zit ik in dezelfde fase maar deze keer door andere kleine prutskes die me bezig houden. Het is toch een opgave nu ze zo actief geworden zijn, om ze in hun hok op te sluiten. En éénmaal ze daar zijn, begint het gevecht om ze daar te houden. Ze weten ondertussen heel goed hoe een kattenluik werkt. Voor 23u ben ik niet binnen en dan heb ik nog niets geschreven, laat staan dat ik dan nog een film of een aflevering van iets kan zien. 

Gisteren was een drukke maar leuke dag. Iedere ochtend begint vroeg met de kittens. Na mijn ontbijt ben ik naar de markt gegaan, ik heb mijn boodschappen gedaan en cadeautjes voor pepe gekocht want het was zijn verjaardag. Zijn laatste rit op tram 7.
Ik moest op tijd thuis zijn want we hadden afgesproken om samen te gaan lunchen voor zijn verjaardag. 

Ik ben er al zeker honderd keer en meer voorbijgereden maar ik was er nog nooit geweest, Auberge Des princes. Ik was aangenaam verrast door de vriendelijke en veilige bediening maar zeker ook door het lekkere eten. Ik ben voor de heerlijke mosseltjes gegaan, mijn eerste kom dit jaar.

Nadien had ik nog een afspraak bij de dierenarts om te bespreken hoe we Juliette bij hem kunnen krijgen voor haar sterilisatie. Ze loopt al enkele dagen krols en de Romeo heeft het geroken. Dus ze moet zo snel mogelijk geopereerd worden.
Ik heb een transportbak meegekregen om haar te vervoeren maar eerst moet ik haar er laten aan wennen. De kittens in de bak krijgen is geen probleem. Die gingen er al direct in toen ik hem neerzette. Maar Juliette, dat zal niet gemakkelijk zijn en na de operatie moet ik haar een ganse dag in het hok opsluiten. Ik kijk er echt niet naar uit.

Donderdag ga ik met de kittens naar de dierenarts voor hun eerste vaccin. En zo blijft een mens bezig want ze vragen veel verzorging en aandacht. En hopelijk krijg ik Juliette in die bak want ik zie me binnen enkele weken niet weer uren in dat hok zitten en me zorgen maken over een nieuwe lading dutskes.



Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN