POEZENMOEDER



's Morgens vroeg uit de veren om de kittens buiten te laten en 's avonds pas laat naar binnen. Om 22u30  moeten ze in hun kot willen of niet want dan doen de marters hun ronde.
En voor ik ze dan alle drie in hun kot krijg en ik de krabpaal binnen gezet heb, is het donker. Vandaag heb ik moeten waken tijdens het bezoek van de marters want Juliette was nergens te bespeuren. Ik durfde niet binnengaan omdat de kittens soms door het kattenluik durven te ontsnappen en daar hun moeder er niet was om hun te beschermen, ben ik maar buiten blijven zitten. Na een tijdje zag ik Juliette op het dak van de buren zitten met haar Romeo. Ze laat haar kittens dus alleen voor een kater.

Morgen zijn ze 8 weken en het zijn al lange dagen en weken geweest. En terwijl ik hier zit te schrijven, hoor ik haar krolse lokroep tot binnen.
Wat een jaar!
Mijn boek is eindelijk uit en in plaats van promotie te maken, speel ik de rol van poezenmoeder. Mijn blog staat momenteel vol met foto's van kittens terwijl ik vroeger helemaal niet gecharmeerd werd door zulke foto's. Hopelijk is dit slechts een fase en kan ik binnenkort weer over andere dingen schrijven.


Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN