GEEN VERSOEPELING VAN DE MAATREGELEN








Vorige zomer ging ik in Steenokkerzeel naar een optreden van mijn nichtje Jolien kijken. Ze werd toen op de gitaar begeleid door Guus. En vandaag lees ik in de krant dat Guus momenteel geen energie heeft om gitaar te spelen.  Eind maart raakte hij besmet met Covid-19 en vandaag is hij nog steeds op de sukkel en hapt hij nog naar adem. Hij smeekt iedereen om de regels te respecteren.

Wanneer ik bepaalde beelden op tv zie dan snap ik heel goed waarom er geen versoepeling van de maatregelen komen. Je geeft een hand en sommigen nemen een arm of gans het lichaam en lappen hun laars aan alle maatregelen. Misschien moeten er meer mensen zoals Guus hun verhaal doen. 

Ons mama zit in mijn bubbel en voor haar moet ik extra voorzichtig zijn. Voor haar pas ik me aan en voor haar hou ik me aan de maatregelen. Ik zou me enorm schuldig voelen, moest ik het virus in het rusthuis binnenbrengen. Maar ik ben niet alleen voorzichtig voor haar maar ook voor mezelf en voor alle mensen in mijn bubbel. En daarom heb ik besloten om dit jaar mijn verjaardag minder uitgebreid te vieren. Ik heb zelfs de publicatie van mijn boek nog niet kunnen vieren. 

Over mijn boek gesproken, ik moet dringend promotie beginnen te maken want door de verzorging van de kittens heb ik er tijd meer voor gemaakt. Volgende maand maar ik er werk van.





Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN