ZORG GOED VOOR JEZELF EN ELKAAR



Wat een dag! 

Mijn eerste werkdag na de strenge maatregelen en na drie dagen veilig in mijn huisje vertoefd te hebben. Ik dacht vandaag te horen dat ik vanaf nu thuis zou mogen werken maar dat was dus ijdele hoop. Mijn verstand zegt me dat het beter is enkele weken thuis te blijven en enkel nog maar naar buiten te gaan wanneer het echt nodig is.

En terwijl ik dit schrijf, hoor ik dat Frankrijk in volledige lockdown gaat. Morgen België?

Ik ben vandaag na het werk naar de winkel gegaan omdat donderdag de rekken leeg waren doordat velen aan het hamsteren geslagen waren. Maar het was een ramp. Zoveel volk in de winkels. Ik zeg winkels omdat ik er drie moeten doen heb om vast te stellen dat er nergens patatten, noch melk, noch voorgebakken broodjes en dergelijke waren. En ik heb dingen moeten kopen die ik helemaal niet ken. In deze tijd mogen we niet te kieskeurig zijn en moeten we ons aanpassen aan andere smaken en merken. Ik klaag niet maar ik vond het niet leuk in de winkels en heb binnensmonds eens goed gevloekt. Ik die zo graag winkel en nu is winkelen een opgave geworden.

Vanaf nu doe ik online mijn boodschappen, geen gedoe meer en niet meer rondrijden van de ene winkel naar de andere voor melk.

Ik heb ook goed nieuws, de uitgever heeft me vandaag terug gecontacteerd en hij zou heel graag mijn boek volgende maand al willen uitbrengen, vele sneller dan ik dacht dus. Ik zie maar één minpuntje, ik kan hem dan waarschijnlijk niet persoonlijk gaan promoten omwille van het coronavirus. Ik hoop van wel natuurlijk maar indien niet zal alles online en via koerier moeten gebeuren.

Voor vandaag heb ik nog één boodschap en dat is zorg goed voor jezelf en je naasten en blijf a.u.b. zoveel mogelijk thuis indien je nergens nodig bent.

Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN