VIND HET LEF OM HELEMAAL JEZELF TE ZIJN



Je moet het ijzer smeden wanneer het heet is dus vandaag ben ik Standaard Boekhandel in Leuven binnengestapt en heb ik gevraagd of zij mijn boek zouden willen tentoonstellen in plaats van enkel online te verkopen. Een nee heb je en een ja kan je krijgen en ja ze hebben er direct besteld om daar in de winkel te verkopen. 

Dus vanaf volgende week kan je daar mijn boek in de winkel gaan bekijken en kopen. Ook in Bar Marcelle en in Jupiter Health Planet fitness mag ik enkele boeken leggen. Ik zal jullie ook laten weten wanneer ik daar aanwezig zal zijn voor wie graag een gesigneerd exemplaar heeft. 

Waar ben ik nog mee bezig?
Met het schrijven van 'Leef nu en geniet 2' en met een verhaal voor elke dag. Dat verhaal voor elke dag is zoals mijn blog.

Ik heb het boek 'Ongetemd leven' van Glennon Doyle gekocht, het boek dat zangeres Adele haar leven heeft veranderd. Ik ga het lezen, samenvatten en de belangrijkste dingen verwerken zodat ik deze met jullie kan delen. De eerste zin vind ik al geweldig inspirerend.

Foto uit Nina 
Vind het lef om helemaal jezelf te zijn! 

Ik kan deze zin niet luid genoeg schreeuwen want iedereen heeft het recht zichzelf te zijn. In mijn boek schrijf ik erover in hoofdstuk 7 - Blijf vooral jezelf.
Ik schrijf dat ik mezelf wou aanpassen aan de noden van anderen maar dat ik daar zo ongelukkig van werd. Ik heb toen plechtig beloofd dat ik altijd mezelf zou blijven in alle omstandigheden. En wie daar een probleem mee heeft, past niet in mijn levenscirkel en dat hoeft ook niet want iedereen hoeft mij niet graag te zien. Ik moet niet meer iedereen rond mij gelukkig maken, ik moet vooral mezelf gelukkig maken. 


Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN