HIP HIP HOERA 10 WEKEN


Vandaag zijn ze 10 weken en zit ik met 4 katten in huis.
Ja, jullie lezen goed, 4 katten in huis!
In het voorjaar zei ik nog :"Nee, geen katten in huis." En nu komen er al 4 binnen. Gisterenavond kwam Juliette constant aan de deur huilen voor haar kittens. En deze ochtend stond ze zodra ik de rolluik omhoog deed voor de deur. Ik heb dan maar een klinker tussen het vliegenraam gezet zodat er een opening was zodat ze binnen kon. En stilletjes aan kwam ze verder en verder met als gevolg dat ze allemaal onder de salontafel te tutten.

 




Omdat ik niet graag heb dat mijn vliegenraam blijft openstaan, heb ik het een beetje aangepast. Ik heb er reepjes ingesneden zodat ze alleen binnen en buiten kunnen. Dat vonden ze geweldig en ook leuk om mee te spelen. 

Omdat ik vandaag wou schoonmaken, heb ik mijn manier van poetsen moeten aanpassen aan de katten. Ik heb kamer per kamer met de deur dicht gepoetst zodat ze niet binnen konden. Maar ja, de keuken en de living poetsen met de bende van Cartouche in huis is niet zo simpel. Ik dacht zie mij hier nu bezig, leven zonder dieren is toch gemakkelijker maar dan heb je natuurlijk ook de liefde er niet van.
Ze liepen constant over de natte vloer en vonden het geweldig om te schuiven. Mijn dweil vonden ze ook fantastisch interessant. En terwijl ik dit nu zit te schrijven, komen ze één voor één binnen gelopen zonder dat ik er moet achteraan hollen want ze kunnen binnen via het vliegenraam. Zo leer ik los te laten en zij leren binnen te komen slapen.
Slaapwel.


Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN