BEDANKT



Het doet altijd plezier wanneer je ziet dat er iemand moeite doet om een klein berichtje voor je verjaardag te posten. Bij deze wil ik dan ook iedereen hiervoor bedanken met een dikke virtuele knuffel.

Ondertussen gaat het leven gewoon verder en worden de kittens morgen 10 weken.
Ik kan er verhalen over schrijven. Ik heb vandaag alle blokkades weggenomen omdat ze er toch over springen. Zo hoef ik niet meer over het hek te klauteren wanneer ik naar de tuin ga.

Gisterenavond hebben ze alle drie binnen in huis geslapen. Marcelle slaapt al enkele dagen binnen maar de twee anderen bleven buiten bij Juliette. Maar ze willen niet meer in het tuinhok en daar Juliette gisterenavond laat op vadrouille was, heb ik ze maar voor de veiligheid binnengenomen. Ik ben tot middernacht enkele keren buiten naar Juliette gaan zoeken en net voor ik ging slapen lag ze op de krabpaal.

Deze ochtend heb ik de kittens buitengelaten maar na tien minuten zaten ze alle drie mooi naast elkaar voor de voordeur te miauwen. Ik heb ze dan maar terug binnengenomen. Nadien heb ik ze weer buiten gezet en opnieuw kwamen ze voor de deur miauwen dus hebben ze dan maar de ganse dag binnen gezeten. 


Deze avond heb ik ze goed laten rond ravotten in de tuin. En daarna zijn ze terug mee naar binnengegaan. Juliette kwam constant op haar kittens roepen en ik heb de deur opengezet. En zo heeft ze me tot nu (23u00) aan de waggel gehouden. Deur open, deur toe, deur open, deur toe. 

Kiki het katertje is met haar mee naar buitengegaan en nu slaapt hij onder de krabpaal terwijl Marcelle en Ji Ji binnen slapen. En ondertussen is de avond voorbij en staat de digibox bijna op 0% omdat ik geen tijd hebt om naar tv te kijken.

En terwijl ik dit schrijf, is Kiki ook weer binnen want Juliette stond op het terras te miauwen. Iedereen is wakker en er is terug leven in de brouwerij. En deze moederkloek zal blij zijn wanneer de twee anderen naar hun nieuw baasje vertrekken zodat de rust hopelijk weerkeert.



Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN