MIJN EERSTE CADEAUTJE VAN JULIETTE



Ik heb deze ochtend mijn eerste cadeautje van Juliette gekregen. De afgebeten kop van een dode muis. Bah, vies maar wel zeer attent van haar om ook aan mij te denken. Ja, dat hoort er allemaal bij, gescheurde gordijnen, gebroken vazen, afgebroken en platgelopen planten, het proper maken van de kattenbak.... 
Een goede raad, heb je geen dierenhart, begin er dan niet aan want enkel met liefde doorsta je al die beproevingen die de keerzijde van de medaille zijn.

Je ziet het zo vaak, - oh hoe schattig, ik wil ook een poesje of een konijntje - , de mensen zien vaak enkel de leuke dingen maar weten niet dat alles een keerzijde heeft. Zodra ze last beginnen te ondervinden van al de nadelen dan vliegt poesjelief buiten of wordt het ergens achtergelaten. Ik denk dat dit met Juliette gebeurd is en dat ze zo in mijn tuin beland is. En de rest van het verhaal kennen jullie.

Dus heb ik vandaag met heel veel liefde en een toch ook een beetje walging de muizenkop in dankbaarheid aangenomen en in de vuilbak gekieperd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN