POSITIEVE REACTIES



Door het verzorgen van de kittens zou ik nog vergeten dat ik net mijn boek uitgebracht heb. Ik ben de boeken vorige week bijna allemaal persoonlijk gaan afgeven en maandag begin ik aan mijn laatste ronde. Ik ga er weer bijbestellen want ze vliegen de deur uit en ik moet nog met mijn promotour beginnen. De meeste zaken mogen weer open dus het ideale moment om mijn boek te gaan voorstellen.

Vandaag las ik toevallig een zeer prachtige beoordeling op de pagina van Obelisk. Ik vind hem zo geweldig dat ik hem met jullie wil delen.

In 1 ruk uitgelezen. Het boek doet je nadenken, leuke citaten en quotes. Probeer van het negatieve iets positiefs te maken, tal van voorbeelden in het boek, alsook oefeningen. Het is niet omdat de wereld onder je voeten verdwijnt door een echtscheiding dat je leven stopt, integendeel. Meet me, be positive, schine en vooral, wees dankbaar. Ik heb er alvast iets uit geleerd. Veel leesplezier!

Dit is de mooiste reclame voor mijn boek dat er is.

Mijn leven was even gestopt maar dankzij leren 'positief' te denken,  is de wereld voor mij weer stilletjes aan beginnen te draaien. En momenteel draait alles op volle toeren.
Dus ben je even de weg kwijt, schijnt de zon niet meer en is de wereld momenteel ook voor jou gestopt? Weet dat er aan het einde van de tunnel weer licht is, dat er na regen ongetwijfeld weer zonneschijn komt en dat het voor jou net zoals voor mij weer goed kan komen. Laat me je wegwijzer zijn naar een positiever leven.


Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN