IEDEREEN CORONAVRIJ



De home heeft me vandaag deze leuke foto van ons mama met April gestuurd. 
Ze wordt daar zo goed gesoigneerd en dat is voor mij een grote zorg minder. April en alle andere verzorgsters van haar afdeling doen dat fantastisch en zijn zo lief voor haar.  Iedereen is ondertussen getest en geen enkele bewoner was positief. Mijn zus mag volgende week 2O minuutjes op bezoek in de babbelbox. Ik ben benieuwd hoe ons mama dat zal ervaren. Ik zal aan mijn zus vragen een foto te nemen en even te videobellen.


Ik had vandaag verlof en die heb ik helemaal aan Juliette besteed. Gans de dag heb ik met haar bezig geweest om haar doen te wennen aan het tuinhok en om haar te leren binnen en buiten te gaan via het kattenluik. Juliette is een super flinke kat. Die heeft geen hulp meer nodig en maakt zonder problemen gebruik van dat kattenluik. Toen ik deze avond mijn planten water ging geven, zag ik ze naar buiten komen. Dus ze was zonder dat ik eten gezet had naar binnen gegaan en in de kartonnen doos gaan liggen. Ik zag het aan de handdoek die niet meer zo netjes lag.  Ja dat komt dit in orde. Over dik gesproken, ik was deze morgen geschrokken toen ik haar zag. Die buik, amai wat een verschil met gisteren. Volgens mij gaat dat niet lang meer duren. 

Ik had vandaag minder geluk met het weer. Ik heb niet in mijn bain soleil moeten lopen. Dus deze keer geen foto van mij in de zon maar ....


Zo ben ik dus de planten gaan water geven, brr wat was het koud!




Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN