GELUK HOEF JE NIET VER TE ZOEKEN



Leven als God in mijn tuin. Geluk hoef je niet ver te zoeken want je vindt het dichter dan je denkt!
Ondanks de beperkingen heeft corona mij toch heel veel vrijheid en tijd geschonken. Tijd die ik heel goed kon gebruiken voor de laatste loodjes aan mijn boek.  En goed nieuws, deze middag ben ik aan een nieuw boek begonnen.

Vandaag een feestdag en wat een zalig zomers weertje. Vakantie in het buitenland is echt niet nodig. In Belgiƫ zijn leuke plekjes genoeg om te ontdekken zelf in eigen tuin voor degenen die het geluk hebben om er eentje te hebben.

Juliette loopt nog steeds hoogzwanger rond. Ze slaapt veel en gaat zich vaak in de tuin verstoppen. Regelmatig moet ik op zoek want ze heeft haar favoriete plekjes uitgebreid. Oma vindt dat grappig en vraagt dan steeds of ik ze weer kwijt ben wanneer ze me zo ziet zoeken. De planten worden allemaal groter dus ze heeft heel veel plaats om zicht te verstoppen maar ook om te werpen. Daarom dat ik vaak op zoek ben want ze heeft nu wel een tuinhok om in te bevallen maar de grote vraag is waar gaat ze bevallen?  Joost mag het weten en ik niet dus ga ik regelmatig op zoek.

Wordt vervolgd!

Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN