ONZE HELDEN

Ik mag mijn handen kussen dat ons mama in super goede handen is tijdens deze coronacrisis.
WZC Sint-Margaretha en alle verzorgers, jullie verdienen een standbeeld.


Wat jullie in deze moeilijke tijden allemaal doen met de bewoners en daarbij nog zoveel mogelijk proberen te communiceren met de familieleden is fantastisch. Ik krijg foto's, filmpjes en berichten over de dagelijkse activiteiten. Jullie doen jullie werk met hart en ziel en dit terwijl jullie niet zoals wij veilig in jullie kot kunnen blijven. Het doet me deugd in onderstaande filmpjes te zien dat jullie zoveel liefde aan ons mama geven. 



En die liefde heeft ze nu net heel hard nodig want ik zie haar spijtig genoeg hard achteruitgaan.  Normaal gezien fleuren onze bezoekjes haar enorm op en zie je haar opbeuren. Want voor ons, haar kinderen wil ze blijven leven, wij zijn de zin van haar bestaan. 
Jullie doen al het mogelijke zodat wij met haar kunnen skypen. Er wordt wel niet veel zinnigs gezegd maar we zwaaien, gooien kusjes en kunnen zeggen hoe graag we haar zien. 

Ik hoop dat jullie van Corona gespaard blijven en dat de bewoners wanneer het weer veilig is, gezond en wel terug bezoek kunnen ontvangen. Dat jullie terug op een normaal ritme kunnen werken en leven en dat jullie eindelijk de erkenning krijgen die jullie verdienen. Want jullie zijn onze helden die alles mee draaiende houden.  

DANKJEWEL - THANK YOU - MERCI BEAUCOUP - GRACIAS - DANKE 




Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN