KIJKEN NAAR DE POSITIEVE KANT

Wat doet corona met de mens, of beter gezegd met mij? Ik ga 1 keer per week de broodnodige boodschappen doen maar ik ben specialist in het verkeerde moment te kiezen. Ik vind het niet meer leuk want nu sta je al aan te schuiven om binnen te mogen en de rij van vandaag was zeer lang. Wanneer ik thuis kom dan was ik alles af met een ontsmettingsmiddel, zelf de voorverpakte charcuterie omdat ik bang ben om het virus in huis te halen. Ik ontsmet alles wat ik aangeraakt heb en mijn zoon mag niet aan de boodschappen komen. 

Maar de positieve keerzijde van de lockdown is dat ik meer quality time met de zoon heb. Wij maken elke avond tijd om samen te badmintonnen. En ik vind dit super. Wat nog super is, is dat ik vandaag voor de eerste keer sinds jaren weer eens gaan fietsen ben. Helemaal alleen en ik heb ervan genoten. Van het bergop rijden wat minder en omdat ik op het hoogste punt woon, moet ik altijd bergop om weer naar huis te rijden en dat met een oude fiets.  Onderweg ben ik gestopt om dit unieke moment op foto vast te leggen.



Ik doe dus dingen die ik jaren niet meer gedaan heb, dingen waarvoor ik helemaal geen tijd had. Ik blijf positief en geniet.  Voor de rest hoop ik dat in de home alles onder controle blijft en dat iedereen daar gezond blijft.
Ik heb vandaag weer een leuke foto van ons mama gekregen.



Ik ben heel blij dat ze buiten kan genieten van het mooie weer en dat ze het goed heeft. Dus ik heb alle reden om gelukkig te zijn. Met ons mama gaat het voorlopig heel goed en ik doe terug de dingen die ik vroeger zo leuk vond. En dat door de lockdown. Zo zie je dat alles een negatieve en een positieve kant heeft en het is de kunst om vooral naar de positieve kant te kijken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN