NOG HELEMAAL NIET ZOT

Gisteren heb ik enorm genoten van het zonnige weer en heb ik hard in de tuin gewerkt. Vandaag was het totaal anders, brrr wat heb ik het koud gehad. Ik ben enkel buiten geweest om Juliette eten te geven en voor de rest ben ik binnen gebleven. Ik zat hier met een sjaal, dikke trui en mijn winter kamerjas aan met de verwarming op. Geen zin om te gaan wandelen of om enige andere activiteit te doen buiten mijn thuiswerk dan. Ik heb nog geen 5000 stappen op de teller staan.

Maar voor het weekend geven ze super goed weer dus kunnen we weer genieten van het zonnetje en krijgen we terug meer energie. Ik toch, de warmte van de zon fleurt mij helemaal op.

Nu we al drie weken in ons kot moeten blijven, had ik nooit gedacht dat ik zo zou kunnen genieten van de rust en het alleen zijn. Ik zat vast in een dolle ratrace en croste van de ene verplichting naar de andere. Ik was een echt duracellkonijn dat niet te stoppen was.  Maar ondertussen heb ik harmonie gevonden tussen mijn werk en mijn privĂ©. In het begin zat ik de hele dag achter mijn computer en maar verder werken. Ja, ik was er toch en kon even goed nuttig voor het werk bezig zijn. Maar een mens moet op tijd en stond ook voor wat ontspanning zorgen zodat de batterijtjes weer kunnen opgeladen worden. 

Ingspire.nl

De lockdown leert mij doseren en niet zoals een wervelwind te leven. Ik heb altijd de neiging om fanatiek met bepaalde dingen bezig te zijn, wat op het moment zelf niet vermoeiend is omdat het met veel passie is maar achteraf wreekt zich dat. Dus momenteel geniet ik nog en word ik in totaal niet zot van het thuiszitten. 




Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN