VRIENDEN



Bovenstaande quote hangt in mijn keuken.  En ik kan dit enkele beamen. Gisteren ben ik weer blijven hangen op de fitness met mijn ondertussen beste fitnessvrienden. Wij vormen een leuke bende en twee dagen de week blijven we daar tot sluitingstijd zitten. We maken veel plezier. Het zijn allemaal mensen die ik in de fitness leren kennen heb en het klikt heel goed. 

Waar is de tijd dat ik niet buiten kwam en geen vrienden meer had?  Ik leefde mijn eigen leventje en sprak sporadisch eens met vroegere vrienden af. Ik leefde enkel nog voor mijn gezin. Een grote valkuil voor vele moeders. Maar nu kom ik terug veel buiten en heb ik weer een sociaal leven.  Ik heb zelf familie van ons mama haar medebewoners leren kennen en dan mag ik zeker de toffe mensen die daar werken niet vergeten. Mijn kennissen- en vriendenkring die breidt uit. En laat dit nu net het leven aangenamer maken.

Deze avond moest ik mijn auto in Leuven gaan afzetten voor zijn jaarlijks onderhoud en voor zijn eerste technische controle. Die gaan afzetten is geen probleem maar terug naar huis komen dat is iets anders. Gelukkig heb ik toffe vrienden die spontaan voorstellen om me op te pikken want dan ook gebeurd is. 

Ik voel me ontzettend rijk en gezegend. Want inderdaad het leven is vele toffer en beter met vrienden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN