MIJN BOEKEN


Om verwarring te vermijden over het al dan niet publiceren, ik heb 2 boeken geschreven.
  • Boek 1 : Mijn verhaal, na regen komt ongetwijfeld zonneschijn.
  • Boek 2 : Leef Nu en Geniet.
Boek 1 gaat over mijn leven wat er allemaal gebeurd is tijdens en na de scheiding. Het gaat vooral over de pijn, het verdriet, de verwerking en hoe mijn vertrouwd leventje plots veranderde, niet alleen voor mij maar ook voor de rest van de familie. Want uiteindelijk lijdt iedereen mee en zijn de kinderen het grootste slachtoffer.
Ik heb er 3 jaar aan geschreven omdat ik elk verhaal wou illustreren met een bepaalde levenswijsheid. En om dit te bekrachtigen moest ik zelf eerst nog veel leren en lezen.
Ik ben met zeer veel pijn en een bepaalde boosheid aan het boek begonnen en eindig het ongelooflijk in alle schoonheid. Met vergeving en heel veel liefde want zonder het te beseffen, schreef ik alle emoties van me af en door veel te lezen om het te kunnen staven, werd ik zelf onbewust sterker.

Boek 2 gaat over al die levenslessen die ik geleerd heb door de scheiding. Hoe ik positief heb leren denken en dat onze gedachten onze kijk op de wereld bepalen. En in dat boek ga ik omgekeerd te werk. Ik heb het over mijn geleerde levenslessen en die illustreer ik dan met een voorbeeld uit mijn eigen leven. Dit boek is vooral bedoeld om anderen die het (l)even niet zien zitten te inspireren om niet op te geven want op het einde van de tunnel is er licht en ik wil heel graag een lichtpuntje in die duisternis zijn. Een punt waar je even tot rust kunt komen om daarna weer volle moed door te gaan tot het einde van de tunnel. Ik heb dit boek vooral geschreven omdat ik boek 1 om persoonlijke reden niet kon uitgeven. Dus schreef ik een tweede waarin ik niemand ongewild zou kunnen kwetsen. 
Daar ik veel notities neem wanneer ik een boek lees, had ik voor dit tweede boek heel veel materiaal om te kunnen verwerken. Dit boek is de samenvatting van alle wijsheden uit vijf jaar lezen om de pijn te kunnen verlichten.

Beide boeken heb ik geschreven om anderen te helpen om na een pijnlijke gebeurtenis weer te kunnen genieten van het leven. Ik heb zelf heel diep gezeten en hoop met mijn boek een beetje moed en steun te brengen. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN