ACADEMIE VOOR LEVENSKUNST

Dennis heeft me vandaag niet binnen gehouden. Ben ons mama gaan bezoeken en we hebben zoals gewoonlijk domino gespeeld. "Dat is toch een plezant spelletje he!", zegt ze dan steeds.

- "Hoeveel blokjes moet ik pakken?"
- "Hoeveel denk je?"
- "Zeven zonen!"

Die zeven zonen blijven goed in haar geheugen zitten. We zijn blij dat ons mama vele beter is dan vorige maand en dat ze weer kan genieten van de spelletjes en andere kleine dingen. En meer hoeft dat niet te zijn.

Ik ben momenteel zeer druk bezig met allerlei dingen, veel te veel eigenlijk waardoor ik soms tijd te kort heb om te schrijven. Ik ben meerdere boeken aan het lezen, volg een cursus numerlogie omdat ik de laatste tijd zo aangetrokken word door meestergetallen. Ik heb net een workshop Chinese Astrologie achter de rug en ik ga me daar dan verder in verdiepen.

Ik heb ook tijd gemaakt om me eindelijk in te schrijven voor een aantal lezingen in de Academie voor Levenskunst van Gerbert Bakx over 'De Strategie van het Geluk'.  Hiermee hoop ik als mens nog meer te kunnen groeien en de opgedane kennis te kunnen delen op mijn blog of eventueel in een nieuw boek.

Over boeken gesproken, ik wacht op het nieuwe contract en het ontwerp van de cover. En zodra dat in orde is, zou alles wel eens heel snel kunnen gaan. Ik hoop vooral veel mensen te kunnen inspireren en te helpen. 

http://www.academievoorlevenskunst.be/index.html


De Strategie van het Geluk is de kunst om meer van binnenuit te leven in plaats van geleefd te worden door omstandigheden of gedragingen van anderen. Geluk is immers meer dan de afwezigheid van ongeluk en meer dan een som van plezier en genoegdoeningen.

Oh ja, op zaterdag 11 april is er weer een 'Dag van het Geluk' in de promotiezaal van de KUL.

Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN