VALENTIJN EN HET JAAR VAN DE RAT


Gisterenavond ben ik gaan eten in restaurant 'Int Hofken' in Haacht. Ik ben een zeer romantische ziel en vier graag elke speciale dag die er te vieren valt. En zo vierde ik gisteren met enkele vriendinnen de dag van de liefde. Liefde voor het leven, liefde voor de vriendschap, liefde voor lekker eten en liefde voor...
Ik kende deze zaak niet maar ik was wel aangenaam verrast. Vlotte vriendelijke bediening en lekker eten. Hier kom ik zeker nog eens terug.

Een rijk duet van carpaccio en huisbereide tartaar van de Chianina 

















Kogelsteak van Hereford (250gr) met verse frieten


















Vandaag stond de dag in het teken van Feng Shui 2020. In 'The House of Change' in Herent werd er een workshop Chinese astrologie gegeven. En daar ik geboeid ben door astrologie, numerologie en noem het maar op, had ik me voor deze workshop ingeschreven.

Ik ontdekte dat het het jaar van de metalen rat is. De rat is het eerste teken in de dierenriem van de Chinese astrologie.
Dit betekent dat 2020 een jaar van een nieuw begin en vernieuwing zou moeten zijn. Als je van plan bent om dit jaar onroerend goed te kopen, een bedrijf te starten of te investeren in een lange termijn project, dan is de kans op succes groot. Creatieve energie kan zich manifesteren door het vervullen van wensen in je leven. Niets is onmogelijk en je zult ervaren dat je zelf de dirigent van je eigen leven bent en dat je de macht hebt om te zijn wie je wilt zijn. Dus ideaal voor mij om mijn boek te publiceren. 

En mijn persoonlijke horoscoop bevestigde inderdaad dat 2020 het juiste moment is om mijn boek te lanceren. Dus we gaan ervoor. 


Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN