ROZEN VERWELKEN, SCHEPEN VERGAAN MAAR...

ONZE VRIENDSCHAP BLIJFT WEL BESTAAN!

Januari 2020


Mei 1981
Vandaag was een zalige dag. Eindelijk nog eens tijd gemaakt voor één van mijn beste vriendinnen. Geboren in hetzelfde jaar en getogen in dezelfde straat. Samen naar school geweest en daarbuiten heel veel avonturen beleefd zowel in binnen- als buitenland. Een vriendschap om te koesteren want we zijn al meer dan een halve eeuw best friends.

Ondanks dat ik het Leuvens arrondissement verlaten heb, zijn we blijven afspreken ook met onze mannen erbij die gelukkig goed met elkaar konden opschieten. Mijn huwelijk bleef niet duren maar mijn vriendschap met haar wel. 

En vandaag was het bijna een jaar geleden dat we samen nog iets gedaan hadden. Uit het oog is helemaal niet uit het hart en deze morgen zaten we al om 9u30 koffie te drinken in de Leivese Ton, een zaak van nog zo'n goede vriendin en oud buurmeisje. We hebben dan ook beloofd om zo snel mogelijk eens met haar af te spreken. 

We hebben over de markt gewandeld en lekker gaan lunchen in La vignette. De ravioli gevuld met champignons en truffel met scampi in een kreeftensaus was om de vingers van af te likken. Dit proefde duidelijk naar meer. 

We zijn dan een speciale koffie gaan drinken in Koffiebar Onan en hebben helemaal niet aan onze ondertussen minder slanke lijn gedacht. Als we genieten dan genieten we vollen bak.

Omdat we nog niet uitgepraat waren zijn we nog iets gaan drinken in een andere zaak. En toen was het plots 17u. Bijna acht uur samen op pad en de tijd die was gevlogen. Time flies when you're having fun.
Hadden we thuis niemand zitten die op ons wachtte, zaten we daar nu waarschijnlijk nog. Dus namen we afscheid met de belofte zeker geen jaar meer te wachten.



Onderstaande foto's dateren uit de zomer van 1982 toen we de tijd van ons leven in Spanje hadden. 



Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN