DE VEDETTE VAN MIJN BLOG


Deze morgen heb ik onmiddellijk naar de home gebeld om naar ons mama haar toestand te informeren. Ze was beter dan gisteren en ze waren net bloedstalen aan het nemen. Deze avond of morgen krijgen we de resultaten.

Mijn zus is haar gaan bezoeken deze namiddag. Ik heb er dan van kunnen profiteren om met ons mama te skypen. Ze was in de war en kon zich helemaal niet concentreren op het gesprek. Maar ik was blij dat ik ze gezien had en morgenvroeg ga ik haar bezoeken.

Mijn zus vertelde dat ze dacht dat ze haar zus was die al bijna twintig jaar dood is. Mijn zoon herkende ze ook niet meer op foto. Dus was ik heel blij dat ze direct ‘Moeke’ zei toen ze me zag tijdens het skypen. Ja ons mama die noemt me al heel mijn leven lang zo. Ik herinner me nog toen ik op schoolvakantie was dat ze een brief schreef en elke zin begon ze en eindigde ze met Moeke. Dat was toen zo grappig.

Ik heb mijn manuscript voor de tweede keer deze week herlezen en heb hier en daar nog enkele kleine aanpassingen gemaakt. Ik hoop echt hier mensen mee te kunnen helpen zoals andere boeken mij geholpen hebben in mijn verwerkingsproces.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie steun, de lieve woorden en vooral voor jullie medeleven voor ons mama. Ze moest eens beseffen hoe geliefd ze is. Alhoewel, ze zegt vaak dat iedereen haar heel graag ziet. En bij deze is dat dus bevestigd. Moeder jij bent de vedette van mijn blog. Over jou gaat mijn volgend boek.



Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN