SPECIALE COLLECTIE


Het leven gaat door en vandaag was het een gewone werkdag. Gewoon was het niet want ik had een grote achterstand in te halen. Een lieve collega deed speciaal een ommetje om aan mijn poort in de koude een mooi kaartje af te geven. Een klein gebaar dat deugd doet.

Het wordt weer stilaan tijd om een beetje reclame te maken voor mijn boek en om verder te schrijven aan boek 2 en 3. Mijn voorraad is zo goed als op, ik heb er nog maar een vijftal meer liggen. Dus wie graag een gesigneerd exemplaar wilt, de verzending is gratis.

Ik zag vandaag een post van mijn uitgever die mijn boek te samen met dat van Iris en Kenneth, als een speciale ervarings verhalen collectie, aanbiedt.


Wat er ook gebeurt we hebben altijd een keuze hoe moeilijk ze ook is. Mijn pad is momenteel weer zeer hobbelig maar dankzij het lezen van vele boeken, heb ik geleerd om op een andere manier met tegenslag om te gaan. Door anders te leren denken, had ik de kracht om van ons mama haar dienst iets moois te maken en om voor haar een laatste keer voor te lezen.

Iris, Kenneth en ikzelf delen elk ons eigen verhaal. En elk van ons heeft geleerd de wereld op een andere manier te bekijken. Het is zoals Wayne Dyer zegt:”When you change the way you look at things, the things you look at will change”. 

Lees ons verhaal en verander ook jouw blik op de wereld. 


Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN