JULIETTE OP WANDEL


Met Juliette gaat het beter. Ze mag terug naar buiten en deze ochtend zat ze op het dak van de garage en dat is iets dat ik haar nog nooit zien doen heb. Ze is toch een tijdje buiten gebleven en toen ik haar riep, kwam ze direct af. Ze is een echte huismus geworden terwijl ze in het begin helemaal niet naar binnen durfde. Ze kent haar naam zo goed en komt direct af wanneer ik haar roep en zeker wanneer ik zeg: "kom kom".

Marcelle daar en tegen die zit de hele ochtend buiten en brengt dan de vieste dingen mee naar binnen zoals, een dode of levende muis, een kippenkop, kippendarmen, een stuk van een poot et cetera. Wat die allemaal vindt en dan gaat die daarmee in mijn dressing spelen. Gelukkig komt ze me haar buit eerst tonen voor ze ermee wegrent want je wilt geen kippenkop tussen je kleren vinden. Ik heb er een foto van genomen maar ik ga hem jullie besparen. 

Die twee hebben mijn leven veranderd. Ze houden me serieus aan de waggel maar ik krijg er zoveel vriendschap voor in de plaats. Elke ochtend is Marcelle blij mij te zien en dan komt ze mij kopjes geven en ondertussen is ze aan het spinnen. En iedere keer ze van buiten naar binnen komt, komt ze me enthousiast eerst even begroeten. En nu loopt ze weer over mijn klavier terwijl ik mijn blog schrijf.


Bij deze wil ik jullie allemaal bedanken voor de leuke berichten van medeleven over Juliette, een dikke knuffel van mij en een aaitje van haar.  


Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN