KERSTMARKT ZAVENTEM


Van de ene kerstmarkt naar de andere en vandaag is het die van Zaventem. Deze moest normaal gisteren doorgegaan zijn op het Marktplein maar omwille van code geel, werd ze verhuisd naar de Willem Lambertstraat en nog eens last minute uitgesteld tot vandaag.

Nu moet ik wel toegeven dat het vandaag een super weertje is voor de kerstmarkt, vele beter dan gisteren maar voor de deelnemers is het toch niet leuk om net voor aanvang te moeten horen dat ze niet mogen openen en een dag later moeten terugkomen. Ik denk dan vooral aan de mensen die eten serveren zoals hamburger. De hamburgers kunnen ze bewaren maar ze kunnen moeilijk oude broodjes erbij geven.  

Dus voor wie niet weet wat te doen vandaag, kom met dit prachtige weer buiten, breng een bezoekje aan de kerstmarkt en steun de verschillende verenigingen en goede doelen die ons willen verwennen met allerlei lekkernijen.

Eet een hamburger bij mijn vrienden voor Kom op tegen kanker, drink een jenervertje bij Plankenkoorts om toneel te steunen en koop een Tupperwarekerstgeschenkje bij vriendin Kristel. 





Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN