HIP HIP HOERA VOOR ONS MAMA



Vandaag stond de ganse dag helemaal in het teken van ons mama haar 90ste verjaardag. Het begon al vroeg om de nodige boodschappen te doen op de markt voor pens, kipkap, prijsjes voor de bingo enzovoort. We hebben wel een half uur moeten aanschuiven aan de pensenkraam, wat een volk.
Na de vroege lunch zijn we dan direct naar de home vertrokken om de zaal te versieren en alles klaar te zetten voor haar feestje. Het was deze keer bewust geen familiefeestje maar een feestje voor de bewoners. 



Ondanks dat ze maar bleekjes en zwakjes was en ook de dokter is moeten langskomen, heeft ze toch genoten. Al haar medebewoners hebben meegenoten. We hebben zoveel complimenten gekregen dat ze het een super gezellige namiddag vonden en dat alles zo lekker was. Zij tevreden, wij tevreden.






Na het feestje is de dokter geweest en moest ons mama extra airosolen. Ze kan dat niet meer alleen en dat is dus één van de reden dat ze zo zwakjes is en niet genoeg adem heeft. Ik ben bij haar gebleven zodat ze het niet verkeerd deed. Na die aerosol was ze vele levendiger en zag ze er stukken beter uit. Ik heb haar speciaal gefilmd om het verschil te laten zien want op de foto’s staat ze maar pips.


Bij deze wil ik Mieke en Francis bedanken die speciaal de pannenkoeken daar ter plaatse komen bakken zijn voor zoveel mensen. En Anita omdat zij de lieftallige bingoassistente van ons mama haar tafel was. Ook Patricia, mijn zus en alle anderen die het mogelijk gemaakt hebben om van deze dag een geslaagde dag te maken. DANKJEWEL!


Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN