DRUK DRUK DRUK HATSJOE

Druk druk druk, dat is het momenteel. Niet alleen op het werk maar ook privé. Ik heb zelfs geen tijd voor de BBB deze week.

Morgen ben ik chauffeur van dienst. Chauffeur voor mijn twee schatten die zo een beetje mee mijn planning en mijn leven bepalen.  Na het werk rij ik naar de oogarts met ons mama en nadien moet ik de zoon oppikken. Gelukkig heb ik tussen de twee ritten een beetje tijd voor mezelf  en kan ik even gaan verpozen in het kerststalletje in Wilsele. Dus wie morgenavond zin heeft in een gezellige babbel kom maar af naar de Koksijdewijk.  
Ondertussen tikt de klok verder en moet ik nog enkele dingen in orde brengen voor ons moeder haar verjaardagsfeestje. Ze verandert van tram en dat is toch wel iets speciaals om te vieren. Vanaf vrijdag zit ze dan op tram 9. En deze keer vieren we het in de home met al de bewoners van haar afdeling. Zij woont daar nu bijna drie jaar en de bewoners en verzorgers zijn toch een beetje familie geworden.

Dus het wordt zeer druk deze week en ik weet niet of ik genoeg tijd ga hebben om elke dag te schrijven.  De wil is er wel maar tempus fugit. 

Oh ja ik ben vandaag nog snel naar de kapper geweest. Ik zeg wel snel maar ik zit daar toch bijna drie uur. Ik ben weer toonbaar voor de feestdagen, mijn haar toch! Ik heb de walletjes weggewerkt want de verkoudheidsvirussen hebben me weer gevonden. Hatsjoe!








Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN