EEN BEETJE FEEST




6 maanden geleden op 22 mei 2020 werd een grote droom na jaren realiteit. Mijn boek werd eindelijk geboren. Ik vergeet het moment toen ik hem voor de eerste keer in mijn handen kreeg nooit meer. En mijn eigen boek in de tuin kunnen lezen dat was een zeer speciale ervaring. Ik kende hem vanbuiten en toch las ik hem vol nieuwsgierigheid precies alsof iemand anders hem geschreven had. En zoals altijd toverde het einde een grote glimlach op mijn gezicht omdat een negatieve ervaring met positieve energie geschreven is en die inspirerende vibes en vele quotes geven een enorme boost. 

Ik ben niet de enige die dat aangenaam gevoel ervan krijgt maar andere lezers zeggen me het ook. En onderstaande recensie op de site van mijn uitgever bevestigt het.

https://obeliskboeken.nl/product/leef-nu-en-geniet
Wil jij ook graag terug wat meer positiviteit in je leven en je weet niet hoe dan kan je altijd mijn boek lezen. Nadien kunnen we er samen over praten. 

Je kan mijn boek bij de uitgever bestellen maar ook rechtstreeks bij mij door op volgend emailadres te klikken en me een berichtje te sturen.  leef.nu.filie@gmail.com


Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN