DEUGNIETJE


Ik dacht dat de fase van alles wegzetten voor kleine kindjes al lang voorbij was maar dat was duidelijk buiten Marcelle Belle gerekend. Niets is nog veilig in huis. Achter mijn rug zit ze overal aan en springt ze overal op. Nu vond ze mijn glas water zeer boeiend. 

Ik heb deze namiddag al mijn binnenplanten verse aarde gegeven en een speciaal product tegen rouwvliegjes en Marcelle vond dat zo geweldig dat ze steeds op mijn werktafel sprong om tussen de planten te kunnen krabben. En zo verspreidde ze de aarde die aan haar poten bleef plakken binnen in huis. 

Het is een deugnietje en ze weet heel goed wat mag en niet want ze had de mand met noten in de keuken omver gegooid en direct ging ze zich verstoppen onder het keukentapijt. Ik weet dat ik strenger moet zijn maar ik kan daar niet echt kwaad op zijn. Ik ben alleen streng wanneer ze met mijn arm wil spelen. Ondertussen weet ze dat ik dat niet leuk vind en ik hoef enkel nog maar nee te zeggen en ze stopt. Maar dat is dan ook de enige nee waar ze naar luistert. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN