BETOVERD DOOR DE MAAN

Ik heb mijn uitnodiging voor de Covid-19 vaccinatie ontvangen. Vrijdag 12 maart kan ik ze gaan laten zetten. Het is een beetje met een dubbel gevoel omdat ik niet verwacht had dat ik zo snel al aan de beurt zou komen maar vooral omdat het om het minst geliefde AstraZeneca-vaccin gaat. Laat dit nu net het vaccin zijn dat niet op mijn verlanglijstje stond. Er zijn zoveel geruchten rond dit vaccin verspreid maar ik vraag me af is dit goed of niet goed voor me is omdat ik op de toegelaten leeftijdsgrens zit? 

Marc Van Ranst, mijn leeftijdsgenoot, heeft zich ook laten vaccineren met AstraZeneca om te bewijzen dat het wel een degelijk vaccin is dat goed beschermt. Dus zal ik zijn goede voorbeeld volgen en me laten vaccineren met het minst begeerde prikje van allemaal. 

Maar nu iets anders, hebben jullie al eens naar buiten gekeken hoe prachtig de maan is? Ze maakt zich klaar voor morgen om in haar volle glorie te kunnen schitteren.  Ik heb van haar schoonheid tijdens de wandeling kunnen genieten daar ze de lucht en mijn geest betoverde. 



Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN