2021 HET JAAR VAN DE METALEN OS



Ik volg momenteel twee cursussen, die van life coach en die van Qi Men Dun Jia (Chinese astrologie). Ondertussen werk ik en ben ik twee boeken aan het lezen, 'Ongetemd leven' van Glennon Doyle en voor de tweede maal 'De strategie van het geluk' van Gerbert Bakx. Kunnen jullie geloven dat 24u/dag te weinig is? 

Ik ben van dagpilaar een Yang vuur hond en de hond heeft een hoog energieniveau en heel veel wilskracht. Heb ik even geluk want anders zou ik al die dingen niet aankunnen. Wat ik jullie wel wil verklappen voor 2021, het jaar van de metalen os, is dat er weinig vuur in het jaar zit en vuur betekent energie, plezier, feesten, optimisme, hoop en weelde. Er komt pas vuur in het jaar vanaf augustus. Dus de kans is groot dat we tot augustus met beperkingen zullen moeten leven. En wie graag naar het buitenland reist, volgend jaar is het het jaar van de tijger en de tijger betekent vrijheid en reizen. Dus volgend jaar kan je naar lust reizen zoveel je maar wilt.

Hoe kan je dit jaar wat meer vuur in je leven brengen? Door de warmte op te zoeken, dus door vooral naar buiten te gaan wanneer de zon schijnt, gaan wandelen, fietsen in de natuur, spiritualiteit, yoga, aromatherapie, sauna, muziek, dansen, zingen... Dat zijn de dingen die wat meer energie in je leven brengen.

Voor de rest wil ik nog meegeven dat de volgende dieren de topdieren van 2021 zijn:

RAT - TIJGER - HOND - AAP - HAAN - SLANG

De aap zal het meeste succes boeken van allemaal. Heb je één of meerdere van bovenstaande dieren in je BaZi staan dan ga je ondanks corona een goed jaar hebben. Het toeval wil dat ik 2x slang en 1x hond in mijn kaart heb. Dus het wordt een goed jaar ondanks de clash tussen de os en de geit die in mijn maandpilaar zit. Wat de clash zal zijn, moet ik nog ontdekken. 

Weet je niet welke dieren er in je Bazi staan, op het internet kan je gratis je BaZi berekenen. Het is wel belangrijk dat je het uur van je geboorte weet. Wie hier graag wat meer info over krijgt, mag me altijd een bericht sturen.

 

Reacties

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN