HAPPY 2023





Ik wens jullie allemaal een prachtig en gezond jaar zonder zorgen. Eentje waar je op het einde van het jaar zeer tevreden en met een grote glimlach aan mag terugdenken.


Als ik terugblik op 2022 dan moet ik bekennen dat het een zeer zwaar jaar was. Zo eentje waar mijn gezondheid enorm kwakkelde net zoals mijn lijn. Waar mijn geheugen me door vermoeidheid enorm in de steek liet waardoor ik het gevoel had dat ik niet anders deed dan zoeken naar niet enkel verloren gelegde spullen maar vooral naar mezelf en specifiek meer naar het levendige kind in me. Ho wat heb ik haar gemist.

Maar door veel te reflecteren en mijn eigen boek opnieuw te lezen, begon ik het leven weer wat roziger te zien. Ook de steun van mijn dierbaren en het begrip en geduld van mijn baas en collega’s maakten mij geliefd en sterker. En liefde hebben we allemaal nodig net zoals het gevoel belangrijk te zijn. Ik heb vorig jaar ook mogen ontdekken wie er voor me was is en wie niet. 

Met andere woorden 2022 was een zeer hobbelig maar tevens een inzichtelijk jaar.

Ik was er moedeloos en met veel angst aan begonnen en ik heb het al zingend en dansend afgesloten. Als 2023 wordt zoals het gestart is dan zal het een zeer fantastisch en waanzinnig jaar worden.


Dikke knuffel en veel geluk in 2023.




Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

GOEDE REIS LIEVE MAMA

HIP HIP HOERA VOOR BAR MARCEL

RUST ZACHT FERNAND

VOLLE MAAN

MAMA WE LATEN JE NIET ALLEEN

EN PLOTS...

ALLEREERSTE POST OP EIGEN BLOG

DEMENTIE: RECLAMESPOTJE VAN EEN GELUKKIGE MAMA IN DE HOME

HET IS WEER VOORBIJ

HOOP DOET LEVEN